Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΨΕΜΑ- Αυτοψία εξωγήινου απο τη KGB to 1969 - Ψεύτικο Βίντεο


Απίστευτη ιστορία βγήκε πάλι στο φώς της δημοσιότητας δυστυχώς και μέσα από μεγάλης επισκεψιμότητας blogs, που εντελώς ξαφνικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα, απέκτησαν τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα, που οι ιδιοκτήτες τους, θυσιάζουν την πληροφόρηση στο βωμό των likes και των διαφημίσεων.Είναι εντυπωσιακό, ότι και μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας μας παίζουν το θέμα στις ιστοσελίδες τους. 
Όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένα, η αναπαραγωγή τέτοιων βίντεο και φωτογραφιών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι μια από τις κύριες αιτίες που ένα τόσο μεγάλο και σοβαρό θέμα, όπως είναι η εξωγήινη επισκεψιμότητα, έχει υποβαθμιστεί και γελοιοποιηθεί.

Με πρόσχημα την συνομωσιολογία και την αφύπνιση λοιπόν, τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ένα νέο βίντεο από την πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση, με την νεκροψία ενός εξωγήινου, μετά την συντριβή και την ανάκτηση ενός 
UFO από τον Σοβιετικό στρατό, στην περιοχή Sverdlovsk το 1969. Το συγκεκριμένο βίντεο προσπαθεί να «πατήσει» πάνω σε ένα περιστατικό το οποίο διέρρευσε από τα αρχεία της KGB σχετικά με τις έρευνες της πάνω στο φαινόμενο των UFO, και παρουσιάστηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο ΤΝΤ, στις 17 Σεπτεμβρίου 1997. Η βιασύνη για την δημιουργία αυτό του hoax βίντεο ή η κακή πληροφόρηση, είχε σαν αποτέλεσμα εκτός από «καραμπινάτα» λάθη που δεν μπορούν να σταθούν, οι εμπνευστές του να κάνουν λάθος ακόμα και την ημερομηνία, αφού η περισυλλογή του αντικειμένου με βάση τα αρχεία της KGB πραγματοποιήθηκε στις 27  Νοεμβρίου του 1968. Στο ξεκίνημα το βίντεο παρουσιάζει το αυθεντικό γύρισμα από την περισυλλογή όπως διέρρευσε από τα αρχεία της KGB. Στην συνέχεια όμως αρχίζει το γνωστό παραμύθι! Σε αυτό το hoax βίντεο προκαλεί εντύπωση η ακαμψία του σώματος του «εξωγήινου – κούκλα», η έλλειψη αίματος, τα γάντια τύπου latex που φορούν οι γιατροί, και τα οποία γάντια ναι μεν υπήρχαν σε κυκλοφορία από το 1964, από την Αυστραλιανή εταιρία Ansell, αλλά όχι σε αυτή τη μορφή, και ακόμα περισσότερη εντύπωση προκαλεί η πολύ καλή ποιότητα του βίντεο για την τεχνολογία της εποχής. Αντίθετα στα δυο βίντεο που διέρρευσαν από τα αρχεία της KGB και παρουσιάστηκαν το 1997, ναι μεν δεν μπορούμε να αποδείξουμε εμείς την γνησιότητα τους, αλλά τα στοιχεία που μας προσφέρουν, δίνουν ένα μικρό βάρος υπέρ της αυθεντικότητας. Αυτά τα στοιχεία είναι η παρουσία των γιατρών με πρόσωπο στην κάμερα ενώ γνωστά είναι και τα ονόματα τους, όπως επίσης και μιας γυναίκας που κρατούσε σημειώσεις και αναγνωρίστηκε ως η O.A. Pshonikina που εργαζόταν στην KGB ως στενογράφος την εποχή που τραβήχτηκε το φιλμ. Επίσης διακρίνονται υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί, ενώ προσδιορίστηκε και το μέρος που έγινε η νεκροψία, και αυτό ήταν το Ιατρικό Ινστιτούτο της Μόσχας. Το στοιχείο όμως που έδωσε μεγάλες πιθανότητες στην αυθεντικότητα των βίντεο, ήταν ο «τυχαίος» θάνατος και των τριών γιατρών μια εβδομάδα μετά την νεκροτομή, και οι τρεις από εγκεφαλική αιμορραγία. Τα πιστοποιητικά θανάτου έχουν και τα τρία ίδια ημερομηνία. 24 Μαρτίου 1969. Τελευταίο αφήσαμε το γεγονός ότι μετά από πτώση και συντριβή UFO, με ότι συνεπάγετε αυτό και για το αντικείμενο και για τους επιβάτες του, δεν βλέπουμε ένα αναλλοίωτο και καλοδιατηρημένο (σχεδόν τέλειο) σώμα εξωγήινου όπως στοhoax βίντεο που κυκλοφόρησε η στο hoax βίντεο του Roswell. Βλέπουμε ένα σώμα που θυμίζει «κάτι» από ανθρωποειδές, κομματιασμένο και καμένο σαν φυσικό επακόλουθο της συντριβής. (© Ερ.Ε.Ν.Ζω)
Δείτε τα βίντεο της KGB και τις πληροφορίες από εδώ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ROSWELL, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗΣ

Παρακάτω το hoax βίντεο:    
  

erenzw
ΜΑΥΡΟΣ ΠΗΤ: Συγχαρητήρια στο ΕΡΕΝΖΩ για την έρευνα στο θέμα και την απόδειξη του ψέματος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου